Warning: Creating default object from empty value in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tegnebloggen - Den lige linje

Den Lige Linje, hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle koncepter, strategier og nye idéer. Ved at bruge visualiseringer kan I skabe en fælles forståelse og udgangspunkt for jeres udvikling. Den lige linje kan desuden hjælpe med at visualisere jeres budskaber og fortællinger, dette kan bruges både internt og eksternt til at formidle komplekse budskaber på en enkel og inspirerende måde.

Den Lige Linje er en del af SigArt der udvikler visuelle tilgange til facilitering, digitale koncepter og kunst. SigArt er partner  i Ampersand and associates hvor jeg samarbejder med andre facilitatorer og kan derfor samle det hold der er behov for, for alle typer facilitering opgaver.

Kontakt mig

Kontakt mig på mail

Eller ring: 3167 3020

Den lige linje – TegneBloggen

Om TegneBloggen

Velkommen til Tegnebloggen på den lige linje. På bloggen vil jeg give erfaringer videre fra faciliterings opgaver med Den lige linje. Jeg vil også give gode tips og erfaringer med at bruge det visuelle udtryk både som internt og ekstern værktøj for virksomheder.

Hvem skriver: Robert Sigaard, Den lige linje/SigArt