Warning: Creating default object from empty value in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Grafik - Den lige linje

Den Lige Linje, hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle koncepter, strategier og nye idéer. Ved at bruge visualiseringer kan I skabe en fælles forståelse og udgangspunkt for jeres udvikling. Den lige linje kan desuden hjælpe med at visualisere jeres budskaber og fortællinger, dette kan bruges både internt og eksternt til at formidle komplekse budskaber på en enkel og inspirerende måde.

Den Lige Linje er en del af SigArt der udvikler visuelle tilgange til facilitering, digitale koncepter og kunst. SigArt er partner  i Ampersand and associates hvor jeg samarbejder med andre facilitatorer og kan derfor samle det hold der er behov for, for alle typer facilitering opgaver.

Kontakt mig

Kontakt mig på mail

Eller ring: 3167 3020

 

 

 

illustration, idékatalog, tegninger, grafik

Grafik & visualisering af processer og tilgange

Grafik og illustrationer er effektivt til at skabe en visuel ramme for jeres formidling og den fortælling I gerne vil fortælle til jeres kunder og/eller medarbejdere. Illustrationer og grafik skaber en visuel underbygning til din øvrige formidling og sørger for at formidling igennem tekst og ord bliver håndgribelige og lettere tilgængelige.

Illustrationer kan bruges som en bro mellem en proces med grafisk facilitering og jeres medarbejdere og/eller kunder der skal informeres om de nye tilgange, strategier og koncepter I som virksomhed vil igangsætte. De kan bruges som et supplement til artikler, powerpoints, websites eller sociale medier.

Herunder kan I se eksempler på formidling og visualisering af processer og projekter.

Se et eksempel på en rapport med idékataloget integreret her.

Se eksempler på grafik herunder

Eksempler på illustrationer fra workshops