Warning: Creating default object from empty value in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Video - Den lige linje

Den Lige Linje, hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle koncepter, strategier og nye idéer. Ved at bruge visualiseringer kan I skabe en fælles forståelse og udgangspunkt for jeres udvikling. Den lige linje kan desuden hjælpe med at visualisere jeres budskaber og fortællinger, dette kan bruges både internt og eksternt til at formidle komplekse budskaber på en enkel og inspirerende måde.

Den Lige Linje er en del af SigArt der udvikler visuelle tilgange til facilitering, digitale koncepter og kunst. SigArt er partner  i Ampersand and associates hvor jeg samarbejder med andre facilitatorer og kan derfor samle det hold der er behov for, for alle typer facilitering opgaver.

Kontakt mig

Kontakt mig på mail

Eller ring: 3167 3020

video, grafisk facilitering, illustration, animation, grafik, speeddrawing

Video som præsentation og formidling af budskaber

Video med illustrationer eller animation er stærke til at formidle budskaber på en inddragende og visuel måde. Det kan være med til at styrke formidlingen af et projekt eller en proces internt eller eksternt. Videoerne kan med fordel laves efter en proces med grafisk facilitering, da en del af storytelling og visualiseringen af en proces  eller projekt åbnes op igennem workshops. Derfor gives der også 25% i rabat til alle kunder der gerne vil have udviklet en video efterfølgende en proces med grafisk facilitering eller recording.