Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/denligelinje.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Visualisering - Den lige linje

Den Lige Linje, hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle koncepter, strategier og nye idéer. Ved at bruge visualiseringer kan I skabe en fælles forståelse og udgangspunkt for jeres udvikling. Den lige linje kan desuden hjælpe med at visualisere jeres budskaber og fortællinger, dette kan bruges både internt og eksternt til at formidle komplekse budskaber på en enkel og inspirerende måde.

Den Lige Linje er en del af SigArt der udvikler visuelle tilgange til facilitering, digitale koncepter og kunst. SigArt er partner  i Ampersand and associates hvor jeg samarbejder med andre facilitatorer og kan derfor samle det hold der er behov for, for alle typer facilitering opgaver.

Kontakt mig

Kontakt mig på mail

Eller ring: 3167 3020

grafisk facilitering, illustration, strategi, idéudvikling

Vis din virksomhedspuls igennem visualisering og storytelling

Visualisering skaber forståelse og dialog

Hvad kan jeg bruge visualisering til?
Har du et budskab eller en fortælling du gerne vil ud med, så kan du bruge den lige linje til at visualisere, tegne og animere det for dig.

Er det kun for kunder der har kørt workshop? Nej, det er for alle med et budskab de gerne vil ud med. Men kunder der har været igennem en workshop får 25 % i rabat på alle visualiseringsydelserne. 

Priser udvikles efter samtale med jer om jeres behov. Vejlende priser kan i se under hver ydelse herunder. 25 % gives på alle formidlingsydelser ved samtidig bestilling af workshops indenfor grafisk facilitering eller recording.

Visualiseringsprodukter af denligelinje.dk

plakat, visualisering, grafisk facilitering, recording, illustration, tegning

Plakat med procesoptegning
Få udviklet en plakat der viser den udviklings- eller strategiproces virksomheden er i gang med. Det kan være et stærkt redskab til at skabe formidling og ejerskab i virksomheden omkring den rejse i som virksomhed er begivet jer ud på. Samt den fortælling der er gennemgående for jer som virksomhed. Kan leveres til både web og print.

Pris: 8500,-

 

video, grafisk facilitering, illustration, animation, grafik, speeddrawing

Video med animation og grafik
Få udviklet en kort video der beskriver jeres virksomhed og/eller den udviklingsproces som i er i gang med. Det kan også bruges som konceptvideo til at beskrive nye tiltag eller koncepter i er ved at søsætte i virksomheden. Videoerne er oftest ca. 2 min og kan bruges som præsentationsmateriale og på jeres hjemmeside til at skabe en bred forståelse og indsigt i jeres virksomhed.

Pris: 25.000,- (Vejl. Den endelige pris udregnes i forhold til kompleksitet, længde og behov for speak)

Se eksempler på videoer her

illustration, idékatalog, tegninger, grafik

Idékatalog og rapporter
Få udviklet en samling af alle input, idéer, koncepter, illustrationer og billeder fra jeres udviklingsproces i en samlet hæfte. Dette fungere både som et levende arbejdspapir og som en overbevisende tilgang til at formidle processen og arbejdet bag internt i virksomheden og eksternt til interessenter, samarbejdspartnere og investorer. Tilgangen kan også bruges som udgangspunkt for en samlende projekt afrapportering hvor jeg kan kobles på som det visuelle ben.

Pris: 9.000,-

Se et eksempel på et idékatalog her

 

illustration, visualisering, grafisk facilitering, dialog

Visualisering til powerpoints og præsentationsmateriale
Få udviklet en visualiseringsbank ud fra de kerneområder og temaer som du har behov for at trække på som virksomhed. Dette kan virke til en rød tråd igennem al den præsentationsmateriale I skal bruge til powerpoints, Prezi eller lignende. Herudover kan billederne og illustrationerne også bruges til jeres website og opdateringer på de digitale medier.

Der kan desuden laves lay-out til brochure, flyers mv. efter aftale.

Pris: Udregnes efter behov

Se eksempler på grafik her